Harmonic Design in de

Horeca

Achtergrondmuziek tijdens een knus diner of gezellige borrel óf juist een karaoke bij een vrijgezellenfeest. Audio is onmisbaar voor de beleving in een restaurant of café én zorgen ervoor dat gasten langer blijven. 

Geluidsapparatuur zichtbaar óf onzichtbaar

Verwerkt in een lamp (HD PC170) in een restaurant of juist zichtbaar in het café. De geluidssystemen van Harmonic Design bieden de ruimte van uw horecabedrijf een prettige geluidsomgeving voor de gasten. De speakers van Harmonic Design kunnen geheel in de vormgeving van de zaal worden toegepast zichtbaar of onzichtbaar in elk gewenste kleur of formaat (formaatkeuze mogelijk bij onze C serie, PLB, M serie, ML serie, PL serie en audio/ videobar.)

Geluid in horeca is een specialiteit van Harmonic Design Benelux. Daarom geven wij u graag een geheel vrijblijvend passend advies voor de toepassing op uw locatie. U kunt ook het geluid zelf ervaren door een afspraak te maken in ons XP center.

"De speakers van Harmonic Design vallen prachtig weg in ons restaurant."
Harmonic Design streep2

Welke geluidsapparatuur past in uw café of restaurant?

Afhankelijk aan de ruimte of toepassing kunt u voor een restaurant, café of ander horecaruimte uit de C serie, M serie, ML serie en PL serie kiezen. 

Met deze apparatuur bent u verzekerd van een mooie geluidsbeleving waarbij uw gasten in iedere hoek van de ruimte mooi geluid ervaren. 

Wij geven u graag een vrijblijvend advies op maat; iedere ruimte is immers weer anders. U kunt ook langskomen in ons XP center om het geluid van Harmonic Design te beleven.

De experts van Harmonic Design

Wij werken met een klein hecht team met passie en een jarenlange ervaring in professionele audio, om wensen van onze klanten op het gebied van goed geluid in design te laten verwezenlijken.

Dit doen wij door uw wensen duidelijk in kaart te brengen doormiddel van gesprekken te voeren en demo’s op locatie te verzorgen om u een gedegen passend advies te kunnen aanbieden. 

Ervaar het zelf in het experience center

In ons Experience Center hebben wij verschillende producten van Harmonic Design aangesloten zodat u zelf kunt ervaren hoe de producten klinken.

Daarnaast geven wij advies op maat, toegepast op uw situatie zodat u altijd de juiste oplossing hebt voor uw probleem.

Kom vrijblijvend langs in het Experience Center en ervaar het zelf! Plan direct een vrijblijvende afspraak in of neem contact met ons op. 

Plan direct een vrijblijvende afspraak

Maak direct in de afsprakenmodule een afspraak om langs te komen in het Experience Center

Je kunt ook direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen. We helpen je graag!