/  Home Cinema Audiosysteem

Bioscoopervaring

bij u thuis

Haal het theater, de bioscoop of het festival bij u in huis en creëer een echte beleving met ons Harmonic Design Home Cinema Audiosysteem.

De speakers van Harmonic Design zijn in verschillende afmetingen en met diverse specificaties te verkrijgen. Door het formaat en gewicht van de speaker in combinatie met het kogelgewricht, kan deze speaker extreem dichtbij en onopvallend worden bevestigd. Daarnaast zijn de speakers in alle RAL-kleuren verkrijgbaar en kunnen in speciale lengten worden aangepast voor een optimale aanpassing aan de ruimte architectuur.

home CINEMA AUDIOSYSTEEM eigenschappen:
  • Bioscoopervaring voor thuis
  • Samenstelling met diverse modellen mogelijk
  • De speakers zijn in elke RAL-kleur leverbaar

Wilt u zelf beleven wat de producten van Harmonic Design u kunnen brengen? Plan dan een demo in ons Harmonic Design en Waves Audio Experience Center!

hd-c1cx

De HD C1CX is een passieve tweeweg-miniatuurluidspreker, uitgerust met een 3,5“ woofer en een coaxiaal geplaatste 1” tweeter, met een lineaire frequentierespons.

hd-c3cx

De HD C3CX is een passieve 2 1/2-weg kleine luidspreker uitgerust met twee 3“ woofers en een 3,5” coaxiale luidspreker met 1“ tweeter met uitgebreide lineaire frequentierespons.

hd-c5cx

De HD C5CX is een passieve 2 1/2-weg kleine luidspreker uitgerust met vier 3“ woofers en een 3,5” coaxiale luidspreker met 1“ tweeter met uitgebreide lineaire frequentierespons.

hd-c7cx

De HD C7CX is een passieve 2 1/2-weg kleine luidspreker uitgerust met zes 3“ woofers en een 3,5” coax-luidspreker met 1“ tweeter met uitgebreide lineaire frequentierespons.

De HD Slim265 subwoofer is een onopvallende basextensie alle HD luidsprekerzuilen HD C / M / ML / PL en Beam series en breidt het frequentiebereik beneden 55 Hz.

HD ML16

De HD ML16 LineArray Stick is uitgerust met 16 2“ neodymium breedbandspeakers. Elegante ronde luidsprekerbehuizing van aluminium zorgt voor bijzonder hoge pakkingsdichtheid.

De HD Sub12 is een zeer compacte, gemakkelijk mee te nemen en krachtige subwoofer in bassreflex-tuning. Met 12“ lange slag chassis met 3” spreekspoel en rolrups.

Ervaar het zelf in het experience center

In ons Experience Center hebben wij verschillende producten van Harmonic Design aangesloten zodat u zelf kunt ervaren hoe de producten klinken.

Daarnaast geven wij advies op maat, toegepast op uw situatie zodat u altijd de juiste oplossing hebt voor uw probleem.

Kom vrijblijvend langs in het Experience Center en ervaar het zelf! Plan direct een vrijblijvende afspraak in of neem contact met ons op. 

Plan direct een vrijblijvende afspraak

Maak direct in de afsprakenmodule een afspraak om langs te komen in het Experience Center

Je kunt ook direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen. We helpen je graag!

De experts van Harmonic Design

Wij werken met een klein hecht team met passie en een jarenlange ervaring in professionele audio, om wensen van onze klanten op het gebied van goed geluid in design te laten verwezenlijken.

Dit doen wij door uw wensen duidelijk in kaart te brengen door middel van gesprekken te voeren en demo’s op locatie te verzorgen om u een gedegen passend advies te kunnen aanbieden.