Harmonic Design in

Kerken

Binnen kerken is het belangrijk dat er een juiste speaker keuze en plaatsing is, om het gesproken woord goed over te kunnen brengen. De bezoekers moeten zowel voor als achter in de kerk de boodschap duidelijk kunnen volgen.

Geluidsapparatuur passend bij de kerk

De bezoekers van uw kerk moeten zowel voor als achter in de kerk de boodschap duidelijk kunnen volgen. Naast de plaatsing is het natuurlijk ook belangrijk dat het uiterlijk van de speakers passend is bij het uiterlijk van uw kerk. De speakers van Harmonic Design zijn leverbaar in elk gewenste kleur of formaat (formaatkeuze mogelijk bij onze C serie, PLB, M serie, ML serie, PL serie en audio/ videobar.).

Geluid binnen kerken is een van de specialiteiten van Harmonic Design Benelux, wij geven u graag een geheel passend vrijblijvend advies voor een toepassing in uw kerk. U kunt ook het geluid zelf ervaren door een afspraak te maken in ons XP center.

"Met de speakers van Harmonic Design zijn de sprekers voor iedereen, jong en oud, goed te volgen."
Harmonic Design streep2

Welke geluidsapparatuur past in uw kerk?

Afhankelijk aan de ruimte of toepassing kunt u voor een kerk uit de C serie, M serie, ML serie, PL serie, CXN serie en de MP serie.

Met deze apparatuur bent u verzekerd van een mooie geluidsbeleving waarbij uw gasten in iedere hoek van de ruimte mooi geluid ervaren. 

Wij geven u graag een vrijblijvend advies op maat; iedere ruimte is immers weer anders. U kunt ook langskomen in ons XP center om het geluid van Harmonic Design te beleven.

De experts van Harmonic Design

Wij werken met een klein hecht team met passie en een jarenlange ervaring in professionele audio, om wensen van onze klanten op het gebied van goed geluid in design te laten verwezenlijken.

Dit doen wij door uw wensen duidelijk in kaart te brengen door middel van gesprekken te voeren en demo’s op locatie te verzorgen om u een gedegen passend advies te kunnen aanbieden. 

Ervaar het zelf in het experience center

In ons Experience Center hebben wij verschillende producten van Harmonic Design aangesloten zodat u zelf kunt ervaren hoe de producten klinken.

Daarnaast geven wij advies op maat, toegepast op uw situatie zodat u altijd de juiste oplossing hebt voor uw probleem.

Kom vrijblijvend langs in het Experience Center en ervaar het zelf! Plan direct een vrijblijvende afspraak in of neem contact met ons op. 

Plan direct een vrijblijvende afspraak

Maak direct in de afsprakenmodule een afspraak om langs te komen in het Experience Center

Je kunt ook direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen. We helpen je graag!