Harmonic Design in

Theaters

Een belevenis ervaren: dát is waarom jouw publiek het theater bezoekt. Audio is een belangrijk onderdeel hiervan. Dit begint al bij de binnenkomst in het theater, van de foyer tot en met de theaterzaal.

Geluidsapparatuur in de stijl van de zaal

De speakers van Harmonic Design kunnen geheel in de vormgeving van de zaal worden toegepast zichtbaar of onzichtbaar in elk gewenste kleur of formaat (formaatkeuze mogelijk bij onze C serie, PLB, M serie, ML serie, PL serie en audio/ videobar.)

Geluid binnen theaters is een van de specialiteiten van Harmonic Design Benelux, daarom geven wij u graag een geheel vrijblijvend een passend advies voor uw theater. U kunt ook het geluid zelf ervaren door een afspraak te maken in ons XP center.

"Dit geluidssysteem past niet alleen qua geluid, maar ook qua vormgeving perfect bij ons theater."
Harmonic Design streep2

De experts van Harmonic Design

Wij werken met een klein hecht team met passie en een jarenlange ervaring in professionele audio, om wensen van onze klanten op het gebied van goed geluid in design te laten verwezenlijken.

Dit doen wij door uw wensen duidelijk in kaart te brengen doormiddel van gesprekken te voeren en demo’s op locatie te verzorgen om u een gedegen passend advies te kunnen aanbieden. 

Ervaar het zelf in het experience center

In ons Experience Center hebben wij verschillende producten van Harmonic Design aangesloten zodat u zelf kunt ervaren hoe de producten klinken.

Daarnaast geven wij advies op maat, toegepast op uw situatie zodat u altijd de juiste oplossing hebt voor uw probleem.

Kom vrijblijvend langs in het Experience Center en ervaar het zelf! Plan direct een vrijblijvende afspraak in of neem contact met ons op. 

Plan direct een vrijblijvende afspraak

Maak direct in de afsprakenmodule een afspraak om langs te komen in het Experience Center

Je kunt ook direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen. We helpen je graag!