Harmonic Design in

Onderwijsgebouwen

Binnen onderwijsinstellingen zijn er verschillende ruimtes waar audio wordt geïntegreerd. Audio wordt ingezet in auditoriums en kantines. Maar ook voor online colleges is het belangrijk dat het beeld en/of audio van goede kwaliteit is om zo de boodschap duidelijk over te brengen.

Geluidsapparatuur passend in onderwijsgebouwen

Audio wordt ingezet in auditoriums en kantines van onderwijsgebouwen. Harmonic Design staat mede bekend om de spraakverstaanbaarheid, dit is natuurlijk van grootbelang bij o.a. centrale boodschappen en calamiteiten in middelbare scholen, hogescholen, universiteiten en andere onderwijsgebouwen. 

Maar ook voor online colleges is het belangrijk dat het beeld en/of audio van goede kwaliteit is om zo de boodschap duidelijk over te brengen. Hiervoor is de audio/videobar van Harmonic Design zeer geschikt. 

Wij geven u graag een geheel vrijblijvend passend advies voor de toepassing op uw locatie. U kunt ook het geluid zelf ervaren door een afspraak te maken in ons XP center.

"De speakers van Harmonic Design vallen prachtig weg in onze panden."
Harmonic Design streep2

Online colleges

Harmonic Design heeft een professionele toepassing voor het geven van online college’s, de video/audiobar. Deze is leverbaar in iedere maat en kleur zodat deze naadloos geïntegreerd kan worden.

Ervaar het zelf in het experience center

In ons Experience Center hebben wij verschillende producten van Harmonic Design aangesloten zodat u zelf kunt ervaren hoe de producten klinken.

Daarnaast geven wij advies op maat, toegepast op uw situatie zodat u altijd de juiste oplossing hebt voor uw probleem.

Kom vrijblijvend langs in het Experience Center en ervaar het zelf! Plan direct een vrijblijvende afspraak in of neem contact met ons op. 

Welke geluidsapparatuur past in uw onderwijsgebouw?

Afhankelijk aan de ruimte of toepassing kan er gekozen worden uit de C serie, PL serie, M serie, MP serie, ML serie en de audio/videobar voor (online) vergaderen.

U kunt zelfs het formaat van de speaker aanpassen bij speakers uit de C serie, PLB, M serie, ML serie, PL serie en audio/videobar.

Hier is het belangrijk dat het als achtergrondmuziek kan dienen, maar ook luider gezet kan worden bij een schoolfeest, muziekavond, bijeenkomst of diploma-uitreiking. Dit kan eventueel door het toevoegen van een sub.

Wij geven u graag een vrijblijvend advies op maat; iedere ruimte is immers weer anders. U kunt ook langskomen in ons XP center om het geluid van Harmonic Design te beleven.

Plan direct een vrijblijvende afspraak

Maak direct in de afsprakenmodule een afspraak om langs te komen in het Experience Center.

Je kunt ook direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen. We helpen je graag!

De experts van Harmonic Design

Wij werken met een klein hecht team met passie en een jarenlange ervaring in professionele audio, om wensen van onze klanten op het gebied van goed geluid in design te laten verwezenlijken.

Dit doen wij door uw wensen duidelijk in kaart te brengen door middel van gesprekken te voeren en demo’s op locatie te verzorgen om u een gedegen passend advies te kunnen aanbieden.