/  Over ons
Teamfoto Roy - Demi - Rodney

Harmonic Design Benelux is exclusief distributeur van HARMONIC DESIGN voor de Benelux.

Onze werkwijze

Wij werken met een klein hecht team met passie en een jarenlange ervaring in professionele audio, om wensen van onze klanten op het gebied van goed geluid in design te laten verwezenlijken.

Dit doen wij door uw wensen duidelijk in kaart te brengen door middel van gesprekken te voeren en demo’s op locatie te verzorgen om u een gedegen passend advies te kunnen aanbieden.

Voor het installeren van onze producten en advies werkt Harmonic Design Benelux met diverse vaste externe partners in verschillende regio’s om deze goed en gedegen te laten uitvoeren. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw vaste vertrouwde installateur dit te laten verzorgen, wij voorzien deze met de juiste installatie instructies.

Ons team

Wij werken met een klein hecht team en het is onze passie de wensen van onze klanten op gebied van geluid en design werkelijkheid te laten worden.

Waar staat Harmonic Design voor?

Uniek design, compact formaat, hoge geluidsdruk en een open sound bij het weergeven van geluid voor het formaat luidspeaker. De speakers van Harmonic Design kunnen in iedere gewenste maat * en kleur naar behoefte worden geleverd.
(*) de gewenste maat is alleen mogelijk bij de C serie, PLB, M serie, ML serie, PL serie en audio/ videobar.

Meer dan 40 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 1980 ontwikkelt, produceert en distribueert Harmonic Design innovatieve luidsprekersystemen en akoestische toepassingen. Met deze ruime ervaring is het doel een topproduct te leveren. Met een standaard advies op maat, voor iedere locatie geheel aan de wens en naar behoefte van de klant.

Rodney van Zwol - Founder
Demi Grootscholten - Office Marketing Manager
Roy Recourt - Allround Audio Engineer