Harmonic Design in

Hotels

De lobby, gang, hotel-café, eetruimte, vergaderruimtes en eventuele feestzalen. Harmonic Design staat bekend door de hoge kwaliteit van onze luidsprekers, klein in formaat groot in geluid, en daardoor uitermate geschikt voor hotels.

Geluidsapparatuur zichtbaar óf onzichtbaar

Wij leveren diverse speakerstypes, passend bij iedere ruimte. Van de gebruikelijke modellen, plafondspeakers tot zelfs met een uiterlijk van een hanglamp om deze aan te sluiten aan uw persoonlijke design. Mooi weggewerkt en in ieder gewenste kleur of formaat leverbaar om de juiste audiobeleving per ruimte te creëren (formaatkeuze mogelijk bij onze C serie, PLB, M serie, ML serie, PL serie en audio/ videobar.).

Wij geven u graag een geheel vrijblijvend passend advies voor de toepassing op uw locatie. U kunt ook het geluid zelf ervaren door een afspraak te maken in ons XP center.

"De speakers van Harmonic Design vallen prachtig weg in onze binnenkomsthal."
Harmonic Design streep2

Online vergaderen in uw meetingrooms

Harmonic Design heeft een professionele toepassing voor online vergaderen, de video/audiobar die kan mobiel of vast kan worden geïntegreerd in uw boardroom en vergaderruimtes.

Ervaar het zelf in het experience center

In ons Experience Center hebben wij verschillende producten van Harmonic Design aangesloten zodat u zelf kunt ervaren hoe de producten klinken.

Daarnaast geven wij advies op maat, toegepast op uw situatie zodat u altijd de juiste oplossing hebt voor uw probleem.

Kom vrijblijvend langs in het Experience Center en ervaar het zelf! Plan direct een vrijblijvende afspraak in of neem contact met ons op. 

Welke geluidsapparatuur past in uw hotelruimte?

Afhankelijk aan de ruimte of toepassing kan er gekozen worden uit de C serie, PL serie, M serie, ML serie, audio/videobar voor (online) vergaderen, IC170 en de PC170.

U kunt zelfs het formaat van de speaker aanpassen bij speakers uit de C serie, PLB, M serie, ML serie, PL serie en audio/videobar.

Met deze apparatuur bent u verzekerd van een mooie geluidsbeleving waarbij uw gasten in iedere hoek van de ruimte mooi geluid ervaren. 

Wij geven u graag een vrijblijvend advies op maat; iedere ruimte is immers weer anders. U kunt ook langskomen in ons XP center om het geluid van Harmonic Design te beleven.

Plan direct een vrijblijvende afspraak

Maak direct in de afsprakenmodule een afspraak om langs te komen in het Experience Center

Je kunt ook direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen. We helpen je graag!

De experts van Harmonic Design

Wij werken met een klein hecht team met passie en een jarenlange ervaring in professionele audio, om wensen van onze klanten op het gebied van goed geluid in design te laten verwezenlijken.

Dit doen wij door uw wensen duidelijk in kaart te brengen door middel van gesprekken te voeren en demo’s op locatie te verzorgen om u een gedegen passend advies te kunnen aanbieden.