Harmonic Design voor

Evenementen en touring

Small but mighty: we horen het technici vaak zeggen in theaters, clubs en festivals. Want de kracht van ons geluidsapparatuur is onder andere het formaat van de speakers en de prestatie. Harmonic Design is een bewezen naam in het events/touring segment. 

Krachtig geluid voor uw publiek

Harmonic Design Benelux heeft in Zevenhuizen speciaal een Experience Center om de speakers te ervaren. Voor grote systemen in de buitenlucht hebben wij de ruimte om het in de openlucht te demonstreren. Harmonic Design wordt steeds meer gebruikt door diverse artiesten in clubs mede door zijn compacte afmeting en groots geluid. Natuurlijk is geen ruimte/locatie hetzelfde, maak daarom een afspraak om onze producten in uw locatie te beleven.

"De speakers van Harmonic Design vallen prachtig weg in onze panden."
Harmonic Design streep2

Ervaar het zelf in het experience center

In ons Experience Center hebben wij verschillende producten van Harmonic Design aangesloten zodat u zelf kunt ervaren hoe de producten klinken.

Daarnaast geven wij advies op maat, toegepast op uw situatie zodat u altijd de juiste oplossing hebt voor uw probleem.

Kom vrijblijvend langs in het Experience Center en ervaar het zelf! Plan direct een vrijblijvende afspraak in of neem contact met ons op. 

Plan direct een vrijblijvende afspraak

Maak direct in de afsprakenmodule een afspraak om langs te komen in het Experience Center

Je kunt ook direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen. We helpen je graag!

De experts van Harmonic Design

Wij werken met een klein hecht team met passie en een jarenlange ervaring in professionele audio, om wensen van onze klanten op het gebied van goed geluid in design te laten verwezenlijken.

Dit doen wij door uw wensen duidelijk in kaart te brengen door middel van gesprekken te voeren en demo’s op locatie te verzorgen om u een gedegen passend advies te kunnen aanbieden.