Harmonic Design in de

Sportwereld

Muziek: een fantastische motivator voor tijdens het sporten om nog nét even door te zetten. Goede muziek als achtergrond óf als extra motivatie tijdens een groepsles.

Geluidsapparatuur passend in de sportschool of op sportvelden

Muziek als achtergrondmuziek of als extra motivatie tijdens een groepsles. De geluidsapparaten van Harmonic Design worden in verschillende ruimtes geïntegreerd, bijvoorbeeld bij spinning, yoga, dans en boksruimtes.

De speakers van Harmonic Design zijn leverbaar in elk gewenste kleur of formaat (formaatkeuze mogelijk bij onze C serie, PLB, M serie, ML serie, PL serie en audio/ videobar.). Hierdoor zijn de speakers perfect in het design weggewerkt om de juiste audiobeleving en uitstraling te creëren.

Wij geven u graag een geheel passend vrijblijvend advies voor een toepassing in uw kerk. U kunt ook het geluid zelf ervaren door een afspraak te maken in ons XP center.

"Muziek: wat een belangrijk onderdeel van een sportschool. Wij zijn heel blij met het mooie geluid van Harmonic Design."
Harmonic Design streep2

Welke geluidsapparatuur past in uw sportschool?

Afhankelijk aan de ruimte of toepassing kunt u voor een restaurant, café of ander horecaruimte uit de C serie, M serie, ML serie, PL serie, CXN serie en de MP serie.

Met deze apparatuur bent u verzekerd van een mooie geluidsbeleving waarbij uw gasten in iedere hoek van de ruimte mooi geluid ervaren. 

Wij geven u graag een vrijblijvend advies op maat; iedere ruimte is immers weer anders. U kunt ook langskomen in ons XP center om het geluid van Harmonic Design te beleven.

De experts van Harmonic Design

Wij werken met een klein hecht team met passie en een jarenlange ervaring in professionele audio, om wensen van onze klanten op het gebied van goed geluid in design te laten verwezenlijken.

Dit doen wij door uw wensen duidelijk in kaart te brengen door middel van gesprekken te voeren en demo’s op locatie te verzorgen om u een gedegen passend advies te kunnen aanbieden. 

Ervaar het zelf in het experience center

In ons Experience Center hebben wij verschillende producten van Harmonic Design aangesloten zodat u zelf kunt ervaren hoe de producten klinken.

Daarnaast geven wij advies op maat, toegepast op uw situatie zodat u altijd de juiste oplossing hebt voor uw probleem.

Kom vrijblijvend langs in het Experience Center en ervaar het zelf! Plan direct een vrijblijvende afspraak in of neem contact met ons op. 

Plan direct een vrijblijvende afspraak

Maak direct in de afsprakenmodule een afspraak om langs te komen in het Experience Center. 

Je kunt ook direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen. We helpen je graag!