Harmonic Design in

Bedrijfspanden

Binnen bedrijfspanden/ruimtes dient audio als de verbindende factor en is tevens bevorderlijk voor de productiviteit van uw personeel. Daar is een goed geluid van belang zodat deze niet als hinderlijk kan worden ervaren. Achtergrondmuziek wordt afgespeeld in gemeenschappelijke ruimtes zoals bijvoorbeeld wacht/werk ruimtes en kantines.

Geluidsapparatuur passend in bedrijfspanden

Harmonic Design staat mede bekend om de spraakverstaanbaarheid, dit is natuurlijk van groot belang bij o.a. centrale boodschappen en calamiteiten. Daarnaast heeft Harmonic Design een professionele toepassing voor online vergaderen de video/audiobar die mobiel of vast kan worden geïntegreerd in uw boardroom en vergaderruimtes.

Wij geven u graag een geheel vrijblijvend passend advies voor de toepassing op uw locatie. U kunt ook het geluid zelf ervaren door een afspraak te maken in ons XP center.

"De speakers van Harmonic Design vallen prachtig weg in onze panden."
Harmonic Design streep2

Online vergaderen in uw meetingrooms

Harmonic Design heeft een professionele toepassing voor online vergaderen, de video/audiobar die kan mobiel of vast kan worden geïntegreerd in uw boardroom en vergaderruimtes.

Ervaar het zelf in het experience center

In ons Experience Center hebben wij verschillende producten van Harmonic Design aangesloten zodat u zelf kunt ervaren hoe de producten klinken.

Daarnaast geven wij advies op maat, toegepast op uw situatie zodat u altijd de juiste oplossing hebt voor uw probleem.

Kom vrijblijvend langs in het Experience Center en ervaar het zelf! Plan direct een vrijblijvende afspraak in of neem contact met ons op. 

Welke geluidsapparatuur past in uw bedrijf?

Afhankelijk aan de ruimte of toepassing kan er gekozen worden uit de C serie, PL serie, M serie, ML serie, audio/videobar voor (online) vergaderen, IC170 en de PC170.

U kunt zelfs het formaat van de speaker aanpassen bij speakers uit de C serie, PLB, M serie, ML serie, PL serie en audio/videobar.

Geluid in bedrijfsruimtes is een van de specialiteiten van Harmonic Design Benelux. Wij geven u graag een vrijblijvend advies op maat; iedere ruimte is immers weer anders. U kunt ook langskomen in ons XP center om het geluid van Harmonic Design te beleven.

Plan direct een vrijblijvende afspraak

Maak direct in de afsprakenmodule een afspraak om langs te komen in het Experience Center

Je kunt ook direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen. We helpen je graag!

De experts van Harmonic Design

Wij werken met een klein hecht team met passie en een jarenlange ervaring in professionele audio, om wensen van onze klanten op het gebied van goed geluid in design te laten verwezenlijken.

Dit doen wij door uw wensen duidelijk in kaart te brengen door middel van gesprekken te voeren en demo’s op locatie te verzorgen om u een gedegen passend advies te kunnen aanbieden.